Franciasaláta II

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 50 dkg sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 2 db alma
  • 2 db ecetes uborka
  • 0.5 kg zöldborsó konzerv
  • negyed kg burgonya

Elkészítés

A sárgarépát tisztítsuk megtisztítjuk kockára vágjuk, és a zöldborsóval együtt puhára főzzük. A burgonyát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és megfőzzük enyhén sós vízben. Apró kockákra fölvágjuk az uborkát és az almát is, és egy nagy edényben összekeverjük, a hozzávalókat. A tartármártás megcsináljuk, és összekeverjük vele.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.